dimarts, 22 de febrer de 2011

Quedem amb l'Albert Villaró

El proper dimecres 23 de febrer l'escriptor Albert Villaró visitarà el Club de Lectura de Llobera just després de llegir la seva darrera novel·la La primera pràctica (Columna Editors), i tindran la possibilitat conversar amb el seu autor i comentar amb ell aspectes del llibre i del seu procés de creació, així com també sobre la resta de la seva obra.

Serà ja la segona vegada que Villamaró visita el Club de Lectura per departir sobre algun dels seus llibres. I en una altra oportunitat va venir acompanyant l'escriptor irlandès Colm Tóibín.

L'Albert Villaró és andorrà, nascut a la Seu l'any 1964. Ha publicat, a més de La primera pràctica (2010), un llibre de relats La selva moral (1993), i quatre novel·les: Les ànimes sordes (2000), Obaga (2003), L'any dels francs (premi Nèstor Luján 2003) i Blau de Prússia (premi Carlemany 2006).

Ha escrit també algunes obres més centrades en la seva faceta d'historiador, i ha publicat durant molts anys articles setmanals al Diari d'Andorra i al Segre. Un grapat d'aquests articles estan recollits en el llibre Els quatre pilans (La Magrana 1998).

La trobada amb l'Albert Villaró serà a les 8 del vespre a la Biblioteca de Llobera (edifici de darrera el Local Social), i és oberta a tothom.